I suggest you ...

Fix the "Item Unavailable" error. No video plays.

It worked before the update, then something (either the app, or my drivers) caused the app to never show up. Thew newest update seems to have fixed that issue, and the app now opens. However no matter what video I try and play, it says it is not available. Other (worse) YouTube apps work, and they work in my browser. Worked fine before update. Any ideas? Thanks for the awesome app, by the way!

12 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Anonymous shared this idea  ·   ·  Admin →

    9 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • Anonymous commented  · 

        hyperyoutubeitemunavilable

      • user commented  · 

        3.1.9.0 is not opening any video. Item unavailable error.

      • Anonymous commented  · 

        This is happening on version 3.1.9.0. Please Fix

      • JKsound commented  · 

        Plz fix that Problem!! 3.1.6.0

      • KishanMohan commented  · 

        Same problem. Not a single video is working. Hyper version is 3.1.6.0

      • jess ramirez commented  · 

        HELP I now have the same problem .... how do I fix it!
        Also I Hyper will not allow me email Hyper .... what the hell is going on????

      • Antony Wu commented  · 

        It is happening again on 2.2.4.14

      Feedback and Knowledge Base